Cyklar att lita på året runt, oavsett väder och terräng

Är du på jakt efter en elcykel? Kanske är det till och med så att du väljer mellan att införskaffa en stadscykel eller en mountainbike? Då vill jag varmt rekommendera dig till att spana in Wafabike och deras elcyklar i form av handbyggda så kallade fatbikes. Jag vågar påstå att dessa cyklar är något utöver det vanliga och som man aldrig tidigare sett, både när det kommer till funktion och när det kommer till design. För visst vill man ha en unik cykel som sticker ut i mängden bland alla klassiska Svensson-cyklar?

Wafabikes banbrytande elcyklar i form av fatbikes

Fatbikes är utformade med en riktigt stark och kraftfull motor som ljudlöst tar dig fram på både gator och i naturen. Det är nog den allra bästa egenskapen – att cykeln fungerar precis lika bra oavsett terräng. Med tanke på motorn och cykelns rejäla däck så är detta en cykel som du kan använda året runt, vilket är en egenskap jag aldrig tidigare sett bland cyklar. Vem vill inte ha en cykel som går att använda i alla möjliga sorters terränger, året runt och har en galet snygg design? Läs mer om du är nyfiken på att spana in alla galna modeller som finns.

En motor som inte ger ifrån sig några utsläpp och kräver minimalt med el för laddning

En fråga man kan ställa sig när man går i tankarna i att köpa sig en elcykel är hur miljövänlig motorn egentligen är. I detta fall kan det nog inte bli bättre efter som den riktigt kraftfulla motorn varken ger ifrån sig utsläpp eller kräver mer el för laddning än motsvarande en krona. Ja, du läste rätt, en enda krona. Visst är det lockande att kunna ta cykeln till jobbet utan att vara helt genomsvettig när man kommer fram? Eller att kunna ge sig ut på en lång cykeltur i skogen utan att vara rädd för att halvvägs känna att man inte orkar mer? Wafabikes elcyklar är rustade med en motor att lita på helt enkelt.